Bemutatkozás

 

                                                                                                                       Borbola Antal E.V.   Székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 73.
                                                                                                                     Adószám: 62651048

                                                                                                                  Tel.: +36(30)743-6350

                                                                                                     E-mail: szakuzlet@borbolaa.hu

 

Tárgy: Bemutatkozó Levél

 

Szeretném megköszönni érdeklődésüket vállalkozásunk és az általa forgalmazott termékek iránt. A Munka- és Tűzvédelmi Szaküzlet 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy egy bizonyos piaci rést minél tökéletesebben tudjon kiszolgálni, azaz a munkavédelmi és tűzvédelmi eszközök piacán képes legyen nagy- illetve kiskereskedelmi funkciókat ellátni, ezen eszközök hiánypótlására ugyanis alapításkor nem létezett kompetens, specializált cég.

Jelen méreteinket folyamatos belső fejlesztések segítségével tudtuk elérni, amelyek célja vevőink igényeinek minél hatékonyabb felismerése és kiszolgálása. Büszkék vagyunk rá, hogy elsődleges célkitűzésünk nem más, mint vevőink minél rugalmasabb kiszolgálása megfelelő minőségű termékekkel, megfelelő árakon. Ezt a gyakorlatban alkalmazott termék- illetve árpolitikánk hűen tükrözi: az általunk forgalmazott termékek köre folyamatosan bővül, és ügyfeleink különleges igényeit kielégítendő előrendeléseket is felveszünk, hogy mindig azokat a termékeket tudjuk szállítani, amelyre a vevőnek szüksége van. Ezen felül különböző termékcsoportokból rendszeresen akciókat szervezünk, és ezekről szerződött ügyfeleinket elektronikus úton tájékoztatjuk. Árpolitikánk végső célja a minél jobb versenyképesség elérése és megtartása a mai piacon.

Még egyszer köszönöm érdeklődését, és remélem, hogy hasznosnak találta ezt a pár sort. Vállalkozásunk bármikor az Ön rendelkezésére áll: amennyiben bármilyen további információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére telefonszámaink bármelyikén:

Szaküzlet (általános kérdések): +36(30)743-6350
Borbola Antal (cégvezető): +36(30)213-7302

Köszönettel és tisztelettel:

 

 

Borbola Antal